AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Пронајдени се 16 понуди.

Filter by:

Калитеа

Грција

 • соба до 3 лица- 20 € на ден
 • соба до 4 лица- 25 € на ден
 • соба до 5 лица- 30 € на ден

Од 20 €

од 25.09.2022 до 02.10.2022

Паралија

Грција

 • соба до 2 лица- 25 € на ден
 • апартман 30 € на ден

Од 25 €

од 24.09.2022 до 01.10.2022

Калитеа

Грција

 • соба до 4 лица- 25 евра од ден

Од 25 €

од 25.09.2022 до 02.10.2022

Лептокарија

Грција

 • соба за 3 и 4 лица- 25 евра на ден

Од 25 €

од 24.09.2022 до 01.10.2022

Сарти

Грција

 • соба до 2 лица- 25 € на ден
 • соба за 3 лица - 30 € од ден
 • соба до 4 лица- 35 € од ден

Од 25 €

од 25.09.2022 до 02.10.2022

Полихроно

Грција

 • соба до 3 лица лица- 25 € од ден
 • соба до 4 лица- 30 € од ден
 • соба до 5 лица- 30 € на ден

Од 25 €

од 25.09.2022 до 02.10.2022

Лептокарија

Грција

 • соба до 3 лица- 25 € од ден
 • соба до 4 лица- 30 € од ден
 • апартман- 35 €

Од 25 €

од 24.09.2022 до 01.10.2022

Калитеа

Грција

 • соба до 3 лица- 25 евра од ден

Од 25 €

од 25.09.2022 до 02.10.2022

Лептокарија

Грција

 • соба до 3 лица- 25 € на ден
 • соба до 4 лица- 30 € на ден

Од 25 €

од 25.09.2022 до 02.10.2022

Лептокарија

Грција

 • соба до 3 лица- 25 евра на ден

Од 25 €

од 25.09.2022 до 02.10.2022

Калитеа

Грција

 • соба за лица- 25 евра на ден

Од 25 €

од 25.09.2022 до 02.10.2022

Калитеа

Грција

 • соба до 4 лица- 25 евра на ден

Од 25 €

од 25.09.2022 до 02.10.2022

Геракини

Грција

 • соба за 3 лица - 30 € по лице со појадок и вечера
 • соба до 4 лица - 35 € по лице со појадок и вечера

Од 30 €

од 25.09.2022 до 02.10.2022

Лептокарија

Грција

 • соба до 4 лица- 30 евра

Од 30 €

од 25.09.2022 до 02.10.2022

Калитеа

Грција

 • соба до 4 лица- 30 евра на ден

Од 30 €

од 25.09.2022 до 02.10.2022

Полихроно

Грција

 • соба до 4 лица- 30 евра на ден

Од 30 €

од 25.09.2022 до 02.10.2022

Не успеавте да најдете тоа што го баравте ? Контактирајте не!