Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      

Телефон за итни случаи: 076272607

Контакт: Битола 220248 - Скопје 6149899 - Штип 609221

  • Телефонскиот број за итни случаи, се користи исклучиво за итни случаи, не за информации. Ке ве молиме да не ја задржувате линијата.
Promo Ribbon

Јонски брег - Апартмани - Јонско Море

Закинтос - Апартмани - Закинтос Лаганас

Касандра - Хотели на барање - Халкидики 1

Last Minute - - - и актуелни промоции

Касандра I крак - Апартмани - Касандра апартмани

Пиериа - Апартмани - Апартманско Пиериа

Врасна - Апартмани - Апартманско Врасна

Банско - Хотели Закуп - Бугарија Зима 2017/2018

Сончев брег - Хотелско Бугарија

Чањ - Црна Гора 2017

Најди хотел

Датум на пристигнување

Датум на заминување

Најбарани понуди

Времето во Битола
Времето во Скопје
Времето во Калитеа
Времето во Пефкохори
Времето во Паралија

Барања, пофалби и поплаки

Име *

E-Mail *

Телефон

Коментар *

Партнери

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com