Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      
Периодбр.на ноќевања1/3 приземје мезонет1/4 приземје мезонет1/2 спрат1/3 спратАпартман на спратКоментар
21.05 - 28.05.20177 ноќевања79 промо89 промо69 промо79 промо149 промоПромо цени
28.05 - 04.06.20177 ноќевања99 промо119 промо99 промо99 промо189 промоПромо цени
04.06 - 11.06.20177 ноќевања129169119129269
11.06 - 18.06.20177 ноќевања209229209219339
18.06 - 25.06.20177 ноќевања269279269289369
25.06 - 02.07.20177 ноќевања289309289299439
02.07 - 09.07.20177 ноќевања319329309329449
09.07 - 16.07.20177 ноќевања359379359369499
16.07 - 23.07.20177 ноќевања399419399419499
23.07 - 30.07.20177 ноќевања399419399419499
30.07 - 06.08.20177 ноќевања399419399419499
06.08 - 13.08.20177 ноќевања399419399419499
13.08 - 20.08.20177 ноќевања399419399419499
20.08 - 27.08.20177 ноќевања369389369379449
27.08 - 03.09.20177 ноќевања329349329359369
03.09 - 10.09.20177 ноќевања249259249259299
10.09 - 17.09.20177 ноќевања209229209219249
17.09 - 24.09.20177 ноќевања139 промо159 промо139 промо149 промо159 промоПромо цени
24.09 - 01.10.20177 ноќевања79 промо89 промо69 промо79 промо119 промоПромо цени

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com