Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      
ПериодБр.на ноќевања1/2 Студио1/3 СтудиоКоментар
20.05 - 27.05.20177 ноќевања49 Промо59 ПромоПромо цени
27.05 - 03.06.20177 ноќевања79 Промо89 ПромоПромо цени
03.06 - 10.06.20177 ноќевања89 Промо114 ПромоПромо цени
10.06 - 19.06.20179 ноќевања189236
19.06 - 28.06.20179 ноќевања204249
28.06 - 07.07.20179 ноќевања243288
07.07 - 16.07.20179 ноќевања299334
16.07 - 25.07.20179 ноќевања345395
25.07 - 03.08.20179 ноќевања345395
03.08 - 12.08.20179 ноќевања345395
12.08 - 21.08.20179 ноќевања345395
21.08 - 30.08.20179 ноќевања299334
30.08 - 09.09.201710 ноќевањ263298
09.09 - 16.09.20177 ноќевања89 Промо114 ПромоПромо цени
16.09 - 23.09.20177 ноќевања79 Промо89 ПромоПромо цени

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com