Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      
ПериодБр.на ноќевања1/3 (студио за 3 лица)1/4 (студио за 4 лица)1/5 (студио за 5 лица) Коментар
13.05 - 20.05.20177 ноќевања59 Промо79 Промо99 ПромоПромо цени
20.05 - 27.05.20177 ноќевања69 Промо89 Промо109 ПромоПромо цени
27.05 - 03.06.20177 ноќевања89 Промо109 Промо129 ПромоПромо цени
03.06 - 10.06.20177 ноќевања129149169
10.06 - 17.06.20177 ноќевања199219239
17.06 - 24.06.20177 ноќевања263297322
24.06-01.07.20177 ноќевања314339373
01.07 - 08.07.20177 ноќевања322365382
08.07 - 15.07.20177 ноќевања339373407
15.07 - 22.07.20177 ноќевања339373407
22.07 - 29.07.20177 ноќевања339373407
29.07 - 05.08.20177 ноќевања339373407
05.08 - 12.08.20177 ноќевања339373407
12.08 - 19.08.20177 ноќевања339373407
19.08 - 26.08.20177 ноќевања305339382
26.08 - 02.09.20177 ноќевања237271305
02.09 - 09.09.20177 ноќевања195220254
09.09 - 16.09.20177 ноќевања93118152
16.09 - 23.09.20177 ноќевања69 Промо84 Промо110 ПромоПромо цени
23.09 - 30.09.20177 ноќевања59 Промо76 Промо93 Промо Промо цени

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com