Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      
ПериодБр.на ноќевања1/3 1/41/5
27.05 - 03.06.20177 *100105115
03.06 - 10.06.20177 *110115125
10.06 - 17.06.20177 *120125135
17.06 - 24.06.20177 *130135145
24.06 - 01.07.20177 *140145155
01.07 - 08.07.20177 ноќевања275295365
08.07 - 15.07.20177 ноќевања285305375
15.07 - 22.07.20177 ноќевања300330385
22.07 - 29.07.20177 ноќевања300330385
29.07 - 05.08.20177 ноќевања300330385
05.08 - 12.08.20177 ноќевања290320375
12.08 - 19.08.20177 ноќевања275295365
19.08 - 26.08.20177 *140145155
26.08 - 02.09.20177 *130135145
02.09 - 09.09.20177 *120125135
09.09 - 16.09.20177 *110115125
16.09 - 23.09.20177 *100105115

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com