Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      
Периодбр.на ноќевања1/3 студио1/5 Апп
27.05 - 03.06.20177*100125
03.06 - 10.06.20177*110135
10.06 - 17.06.20177*120145
17.06 - 24.06.20177*130155
24.06 - 01.07.20177*140165
01.07 - 08.07.20177 ноќевања275375
08.07 - 15.07.20177 ноќевања285385
15.07 - 22.07.20177 ноќевања300395
22.07 - 29.07.20177 ноќевања300395
29.07 - 05.08.20177 ноќевања300395
05.08 - 12.08.20177 ноќевања290385
12.08 - 19.08.20177 ноќевања275385
19.08 - 26.08.20177*140165
26.08 - 02.09.2017 7*130155
02.09 - 09.09.20177*120145
09.09 - 16.09.20177*110135
16.09 - 23.09.20177*100125

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com