Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      
Период7 ноќевања1/3 (студио за 3 лица)1/4 приземје или пог.план1/4 страничен погл.море1/4 поглед мореКоментар
21.05 - 28.05.20177 ноќевања129 Промо139 Промо149 Промо164 ПромоПромо цени
28.05 - 04.06.20177 ноќевања169 промо179 промо189 промо204 промоПромо цени
04.06 - 11.06.20177 ноќевања249259269284
11.06 - 18.06.20177 ноќевања319329339stop sale
18.06 - 25.06.20177 ноќевања349359369stop sale
25.06 - 02.07.20177 ноќевања409419439stop sale
02.07 - 09.07.20177 ноќевања419429449stop sale
09.07 - 16.07.20177 ноќевања479489499stop sale
16.07 - 23.07.20177 ноќевања479489499stop sale
23.07 - 30.07.20177 ноќевања479489499stop sale
30.07 - 06.08.20177 ноќевања479489499stop sale
06.08 - 13.08.20177 ноќевања479489499stop sale
13.08 - 20.08.20177 ноќевања479489499stop sale
20.08 - 27.08.20177 ноќевања399419449stop sale
27.08 - 03.09.20177 ноќевања329349369stop sale
03.09 - 10.09.20177 ноќевања269279299314
10.09 - 17.09.20177 ноќевања189199219234
17.09 - 24.09.20177 ноќевања119 промо129 промо149 промо164 ПромоПромо цени
24.09 - 01.10.20177 ноќевања99 промо109 промо119 промо134 промоПромо цени

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com