Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      
ПериодБр.на ноќевањаСтудио еко 2 лицаСтудио 2 лицаСтудио 3 лицаАпартман 2/4 лицаКоментар
20.05 - 27.05.20177 ноќевања39 Промо49 Промо69 Промо79 ПромоПромо цени
27.05 - 03.06.20177 ноќевања79 Промо89 Промо99 Промо119 ПромоПромо цени
03.06 - 10.06.20177 ноќевања99 Промо109 Промо129 Промо159 ПромоПромо цени
10.06 - 17.06.20177 ноќевања139159179209
17.06 - 24.06.20177 ноќевања159179199219
24.06 - 01.07.20177 ноќевања189209229279
01.07 - 08.07.20177 ноќевања199229249309
08.07 - 15.07.20177 ноќевања219239269339
15.07 - 22.07.20177 ноќевања229249289359
22.07 - 29.07.20177 ноќевања259289299379
29.07 - 05.08.20177 ноќевања259289299379
05.08 - 12.08.20177 ноќевања259289299379
12.08 - 19.08.20177 ноќевања239269289359
19.08 - 26.08.20177 ноќевања239269289339
26.08 - 02.09.20177 ноќевања179199219299
02.09 - 09.09.20177 ноќевања139159189199
09.09 - 16.09.20177 ноќевања99119139159
16.09 - 23.09.20177 ноќевања69 Промо79 Промо89 Промо109 ПромоПромо цени
23.09 - 30.09.20177 ноќевања49 Промо49 Промо59 Промо79 ПромоПромо цени

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com