Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      
ПериодНоќевањаСтудио 2 лицаСтудио 3 лицаКоментар
25.05 - 01.06.20177 ноќевања49 Промо59 ПромоПромо цени
01.06 - 08.06.20177 ноќевања59 Промо69 ПромоПромо цени
08.06 - 15.06.20177 ноќевања99 Промо109 ПромоПромо цени
15.06 - 22.06.20177 ноќевања139149
22.06 - 29.06.20177 ноќевања219229
29.06 - 07.07.20178 ноќевања269289
07.07 - 15.07.20178 ноќевања309319
15.07 - 23.07.20178 ноќевања369389
23.07 - 31.07.20178 ноќевања399419
31.07 - 08.08.20178 ноќевања399419
08.08 - 16.08.20178 ноќевања399419
16.08 - 24.08.20178 ноќевања399419
24.08 - 31.08.20177 ноќевања319329
31.08 - 07.09.20177 ноќевања239249
07.09 - 14.09.20177 ноќевања189199
14.09 - 21.09.20177 ноќевања99 Промо109 ПромоПромо цени
21.09 - 28.09.20177 ноќевања59 Промо69 ПромоПромо цени

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com