Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      
ПериодНоќевања1/2 (студио за 2 лица)1/2+1 (студио за 3 лица)1/3+1 (студио за 4 лица)1/2+2 Апп (4 лица)Коментар
23.05 - 30.05.20177 ноќевања59 Промо69 Промо69 Промо79 ПромоПромо цени
30.05 - 06.06.20177 ноќевања69 Промо79 Промо79 Промо89 ПромоПромо цени
06.06 - 13.06.20177 ноќевања89 Промо99 Промо109 Промо 129 ПромоПромо цени
13.06 - 20.06.20177 ноќевања139149169179
20.06 - 27.06.20177 ноќевања209219239259
27.06 - 05.07.20178 ноќевања279289319329
05.07 - 13.07.20178 ноќевања329339359379
13.07 - 21.07.20178 ноќевања409419439459
21.07 - 29.07.20178 ноќевања449459479499
29.07 - 06.08.20178 ноќевања449459479499
06.08 - 14.08.20178 ноќевања449459479499
14.08 - 22.08.20178 ноќевања449459479499
22.08 - 29.08.20177 ноќевања339349369389
29.08 - 05.09.20177 ноќевања229239259279
05.09 - 12.09.20177 ноќевања179189219229
12.09 - 19.09.20177 ноќевања89 Промо99 Промо119 Промо139 ПромоПромо цени
19.09 - 26.09.20177 ноќевања69 Промо69 Промо79 Промо99 ПромоПромо цени

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com