Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      
ПериодНоќевањаЦена по лице
20.06 - 29.06.20179 ноќевања235
29.06 - 08.07.20179 ноќевања250
08.07 - 17.07.20179 ноќевања265
17.07 - 26.07.20179 ноќевања275
26.07 - 04.08.20179 ноќевања275
04.08 - 13.08.20179 ноќевања275
13.08 - 22.08.20179 ноќевања265
22.08 - 31.08.20179 ноќевања250
31.08 - 09.09.20179 ноќевања215

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com