Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      
ПериодНоќевања1/4 Студио 1 спален аппКоментар
16.05 - 23.05.20177 ноќевања79 Промо89 ПромоПромо цени
23.05 - 30.05.20177 ноќевања119 Промо129 ПромоПромо цени
30.05 - 06.06.20177 ноќевања159169
06.06 - 13.06.20177 ноќевања179209
13.06 - 20.06.20177 ноќевања259299
20.06 - 27.06.20177 ноќевања319359
27.06 - 05.07.20178 ноќевања369399
05.07 - 13.07.20178 ноќевања419479
13.07 - 21.07.20178 ноќевања479529
21.07 - 29.07.20178 ноќевања509549
29.07 - 06.08.20178 ноќевања509549
06.08 - 14.08.20178 ноќевања509549
14.08 - 22.08.20178 ноќевања509549
22.08 - 29.08.20177 ноќевања429479
29.08 - 05.09.20177 ноќевања349379
05.09 - 12.09.20177 ноќевања259279
12.09 - 19.09.20177 ноќевања199 Промо209 Промо
19.09 - 26.09.20177 ноќевања109 Промо129 ПромоПромо цени

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com