Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      
ПериодБрој на НоќевањаСтудио за 2 лица + 1 детеСтудио за 3 лица +1 детеСтудио за 4 лица +1 детеКоментар
26.05 - 02.06.20177 ноќевања69 Промо79 Промо89 Промо Промо цени
02.06 - 09.06.20177 ноќевања119 Промо129 Промо139 ПромоПромо цени
09.06 - 16.06.20177 ноќевања159179199
16.06 - 23.06.20177 ноќевања199219259
23.06 - 30.06.20177 ноќевања259279299
30.06 - 07.07.20177 ноќевања279299339
07.07 - 14.07.20177 ноќевања299309369
14.07 - 21.07.20177 ноќевања309329389
21.07 - 28.07.20177 ноќевања309329389
28.08 - 04.08.20177 ноќевања309329389
04.08 - 11.08.20177 ноќевања309319389
11.08 - 18.08.20177 ноќевања309319359
18.08 - 25.08.20177 ноќевања279289329
25.08 - 01.09.20177 ноќевања259269279
01.09 - 08.09.20177 ноќевања179189199
08.09 - 15.09.20177 ноќевања129139149
15.09 - 22.09.20177 ноќевања79 Промо89 Промо109 Промо Промо цени
22.09 - 29.09.20177 ноќевања49 Промо59 Промо69 ПромоПромо цени

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com