Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      
ПериодБрој на ноќевања1/3 Студио1/4 СтудиоКоментар
21.05 - 28.05.20177 ноќевања79 Промо119 ПромоПромо цени
28.05 - 04.06.20177 ноќевања169 199
04.06 - 11.06.20177 ноќевања189229
11.06 - 18.06.20177 ноќевања259299
18.06 - 25.06.20177 ноќевања299329
25.06 - 02.07.20177 ноќевања359379
02.07 - 09.07.20177 ноќевања379399
09.07 - 16.07.20177 ноќевања389419
16.07 - 23.07.20177 ноќевања409439
23.07 - 30.07.20177 ноќевања409439
30.07 - 06.08.20177 ноќевања409439
06.08 - 13.08.20177 ноќевања409439
13.08 - 20.08.20177 ноќевања409439
20.08 - 27.08.20177 ноќевања379399
27.08 - 03.09.20177 ноќевања309339
03.09 - 10.09.20177 ноќевања209249
10.09 - 17.09.20177 ноќевања169209
17.09 - 24.09.20177 ноќевања109 Промо139 ПромоПромо цени
24.09 - 01.10.20177 ноќевања69 Промо89 ПромоПромо цени

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com