Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава странаУплата на депозит

Почетна      
Период8 ноќевања1/2 Студио1/3 Студио
16.06 - 25.06.20178 ноќевања129149
24.06 - 03.07.20178 ноќевања169179
02.07 - 11.07.20178 ноќевања229239
10.07 - 19.07.20178 ноќевања309329
18.07 - 27.07.20178 ноќевања359379
26.07 - 04.08.20178 ноќевања359379
03.08 - 12.08.20178 ноќевања359379
11.08 - 20.08.20178 ноќевања359379
19.08 - 28.08.20178 ноќевања339359
27.08 - 05.09.20178 ноќевања299319
04.09 - 13.09.20178 ноќевања179199
12.09 - 21.09.20178 ноќевања119139
20.09 - 29.09.20178 ноќевања49 69

Работно време

Понеделник-Петок 08:00-20:00
Сабота 10:00-15:00
Недела - неработен ден
Booking за агенции: 047-208800

Телефон за итни случаи:
076272607

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-(047)-220248
m. +389-078-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. 6149899
t. 6131000
m. +389-075-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-(032)-609221
m. +389-076-255191
goran.jk@gmail.com