Пронајдени се 29 понуди.

Filter by:

Сарти

Грција

 • соба за 2лица/еко - 30 евра од ден

Од 30 €

од 25.06.2022 до 02.07.2022

Геракини

Грција

 • соба до 2 лица- 30 € на ден
 • соба до 3 лица- 35 € на ден

Од 30 €

од 26.06.2022 до 03.07.2022

Паралија

Грција

 • соба до 2 лица- 30 € на ден
 • соба до 3 лица- 35 € на ден

Од 30 €

од 25.06.2022 до 02.07.2022

Ксамил

Албанија

 • соба до 3 лица- 35 € на ден
 • соба до 4 лица- 40 € на ден

Од 35 €

од 24.06.2022 до 01.07.2022

Лептокарија

Грција

 • соба до 4 лица- 35 евра од ден

Од 35 €

од 25.06.2022 до 02.07.2022

Ксамил

Албанија

 • соба до 4 лица- 35 € од ден
 • соба до 5 лица- 40 € од ден

Од 35 €

од 24.06.2022 до 01.07.2022

Неа Потидеа

Грција

 • соба до 4 лица- 40 евра од ден

Од 40 €

од 25.06.2022 до 02.07.2022

Полихроно

Грција

 • соба до 5 лица лица- 40 евра од ден

Од 40 €

од 26.06.2022 до 03.07.2022

Лептокарија

Грција

 • соба до 3 лица- 40 евра на ден

Од 40 €

од 25.06.2022 до 02.07.2022

Геракини

Грција

 • соба до 3 лица- 50 евра на ден по лице со поајдок и вечера

Од 50 €

од 26.06.2022 до 03.07.2022

Паралија

Грција

 • соба за 2 лица/еко-199 €
 • соба за 2 лица- 209 €
 • соба до 3 лица- 229 €

Од 199 €

од 02.07.2022 до 09.07.2022

Лептокарија

Грција

 • соба до 3 лица-209 €
 • соба до 4 лица- 229 €
 • апартман за 6 лица- 259 €

Од 209 €

од 02.07.2022 до 09.07.2022

Никиана

Грција

 • соба до 3 лица- 219 евра

Од 219 €

од 29.06.2022 до 06.07.2022

Ксамил

Албанија

 • соба до 3 лица/мезонет - 229 €
 • соба до 3 лица- 219 €

Од 229 €

од 01.07.2022 до 08.07.2022

Ксамил

Албанија

 • соба до 3 лица- 239 €
 • соба до 4 лица- 249 €

Од 239 €

од 01.07.2022 до 08.07.2022

Ксамил

Албанија

 • соба до 4 лица- 249 €
 • соба до 5 лица- 259 €

Од 249 €

од 01.07.2022 до 08.07.2022

Неа Потидеа

Грција

 • соба до 3 лица- 269 евра

Од 269 €

од 02.07.2022 до 09.07.2022

Лептокарија

Грција

 • соба до 3 лица- 269 €
 • соба до 4 лица- 289 €

Од 269 €

од 02.07.2022 до 09.07.2022

Калитеа

Грција

 • соба до 3 лица- 279 евра

Од 279 €

од 03.07.2022 до 10.07.2022

Полихроно

Грција

 • соба до 3 лица- 279 €
 • апартман до 3 лица- 339 €
 • апартман до 4 лица- 369 €
 • соба до 5 лица- 369 €

Од 279 €

од 03.07.2022 до 10.07.2022

Сарти

Грција

 • соба за 2 лица/еко- 279 €
 • соба до 3 лица/еко- 309 €
 • соба до 3 лица/поглед градина- 329 €

Од 279 €

од 02.07.2022 до 09.07.2022

Лептокарија

Грција

 • соба до 3 лица/ поглед назад- 299 евра

Од 299 €

од 02.07.2022 до 09.07.2022

Геракини

Грција

 • трокреветна соба- 309 евра по лице со појадок и вечера

Од 309 €

од 03.07.2022 до 10.07.2022

Геракини

Грција

 • соба за 2 лица/поглед градина-309 €
 • соба до 2 лица/ страничен поглед море- 319 €
 • соба до 2 лица( 3 то лице дете) -329 €

Од 309 €

од 03.07.2022 до 10.07.2022

Калитеа

Грција

 • соба 2+1-319 €
 • соба 1/3- 339 €

Од 319 €

од 03.07.2022 до 10.07.2022

Калитеа

Грција

 • соба до 4 лица- 319 евра

Од 319 €

од 03.07.2022 до 10.07.2022

Калитеа

Грција

 • соба до 4 лица- 339 евра

Од 339 €

од 02.07.2022 до 09.07.2022

Неа Потидеа

Грција

 • соба до 3 лица/поглед море-459евра. соба до 3 лица/ приземје- 449 евра

Од 449 €

од 02.07.2022 до 09.07.2022

Калитеа

Грција

 • соба до 4 лица/реновирана- 469 евра

Од 469 €

од 03.07.2022 до 10.07.2022

Не успеавте да најдете тоа што го баравте ? Контактирајте не!