fbpx

Last Minute

ПОНУДИ И СЛОБОДНИ КАПАЦИТЕТИ ЗА НАРЕДНИ ПОАЃАЊА

Дата на поаѓање Вила Опис Цена
19-06-2019 Вила Маргарита Канали

7 ноќевања за  4 лица

едноспален апартман 249 евра; 1/4 студио 219 €
19-06-2019 Вила Саваш Врахос

наем на вила

359 €
19-06-2019 Вила Текли Парга

наем на  вила

389 €
19-06-2019 Вила Олива Парга

7 ноќевања за  2 и 3 лица

1/2 - 239 евра; 1/3 - 259 €
19-06-2019 Вила Димас Парга

7 ноќевања за 2 и 3 лица

1/2- 179 евра; 1/3- 199 €
19-06-2019 Хотел Алкион Парга

7 ноќевања

со појадок 169 евра по лице; појадок и вечера 219 по лице €
19-06-2019 Вила Ионио Катизма

7 ноќевања за 3 лица

179 €
22-06-2019 Вила Попис Калитеа

7 ноќевања за 2 лица

249 €
22-06-2019 Вила Јанис Лептокарија

7 ноќевања со превоз

99 евра по лице €
22-06-2019 Вила Атина Паралиа

7 ноќевања за 3 лица

219 €
22-06-2019 Вила Александар Фурка

7 ноќевања за 4 лица

289 €
22-06-2019 Вила Сиртаки Сивири

7 ноќевања за 4 лица

259 €
22-06-2019 Вила Јанис Калитеа

7 ноќевања за 3 лица

269 €
23-06-2019 Вила Наталиа Пефкохори

7 ноќевања за 2 лица

289 €
23-06-2019 Вила Мери Полихроно

7 ноќевања за 2 и 3 лица

1/2 -269 евра; 1/3- 309 €
23-06-2019 Вила Зорбас Полихроно

7 ноќевања за 3 лица

279 €
23-06-2019 Вила Панорама Ханиоти

7 ноќевања за 4 лица

269 €
23-06-2019 Вила Панајота Сарти

7 ноќевања за 3 и 4 лица

1/3 еко 279 евра; 1/4- 339 €
23-06-2019 Вила Грегори и Џорџ

7 ноќевања 4, 5 и 6 лица

1/3+1- 289; 2/4+1- 299; 2/6- 309 €
23-06-2019 Вила Мариа Калитеа

7 ноќевања за 4 лица

269 €
23-06-2019 Вила Димитра Калитеа

7 ноќевања за 3 и 4 лица

1/3 сутерен-249 евра;1/3- 269 евра;1/4- 269 €
23-06-2019 Вила Пападопулос Полихроно

7 ноќевања за 4 лица

1/3+1- 279 €
23-06-2019 Вила Вула Неа Мармарас

7 ноќевања за 2 и 3 лица

1/2- 239 евра;1/3- 269 €
23-06-2019 Вила Меропи Калитеа

7 ноќевања за 3 лица

249 €