AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Калитеа за 24ти Мај

Касандра, Грција

Duration

3 Days

Group Size

30 People

Tour Type

Adventures Tour

Date

Jan 19' - Dec 21'

Min Age

10+

Pickup From

Airport

Период: 21.05-24.05.2022 – 3 Ноќевања
Програма на патувањето:

21.05.2022 – Сабота – Собир на групата во 06:00 h на Дрводекор во Скопје, или спортска сала Битола, поаѓање према Калитеа. Попатно застанување за кафе и прошетка во Космос. Поаѓање кон Касандра, пристигање и сместување во избраната вила. Слободно време. Ноќевање.

22.05.2022 – Недела – Во вечерните часови, поагање према Афитос и слободно време за разглед на Афитос. Во вечерните часови враќање кон избраната вила , слободно време за индивидуални активноски, враќање во Калитеа. Слободно време. Ноќевање.

23.05.2022 - Понеделник- факултативно крстарење од Пефкохори

24.05.2022– Вторник – Собир на групата во 14:00 h, поаѓање према Македонија.

Удобности

Преглед по соби

Превоз

Галерија

Location

Не успеавте да најдите тоа што го баравте ? Контактирајте не!