Interhotel Sandanski

Сандански, Бугарија

Duration

3 Days

Group Size

30 People

Tour Type

Adventures Tour

Date

Jan 19' - Dec 21'

Min Age

10+

Pickup From

Airport

Опис на вила

Сандански  е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница. Овај регион има најтопла клима во Бугарија и најмногу сончеви денови во годината. Тука се наоѓаат над 80 минерални извори со температура од  33°С до 83°С со ниска минерализација и успешно се користат за третмани на најразлични болести.
Интерхотел Сандански е најголемиот медицински центар за балнеологија и рехабилитација на Балканот и е сместен во самиот центар на градот на главната пешачка улица.

Опис на регион

Цени за период:
29.04-02.05.2022; 05.05-07.05.2022; 20.05-23.05.2022

Тип на соба Ноќевање со појадок Ноќевање со појадок и вечера
                                              SGL lux (еднокреветна лукс соба)
1adl 89€ 105€
1adl+1chd(4-11.99) 89€ 113€
                                              DBL lux (двокреветна лукс соба)
2adl 115€ 146€
2adl+1chd(0-3.99) 115€ 146€
2adl+1chd(4-11.99) 132€ 171€
2adl+2chd(0-3.99/4-11.99) 132€ 171€
2adl+1chd(12-15.99) 153€ 200€
2adl+2chd(0-3.99/12-15.99) 153€ 200€
                                       DBL SUP (двокреветна супериор соба-студио)
2adl 138€ 169€
2adl+1chd(0-3.99) 138€ 169€
2adl+1chd(4-11.99) 138€ 177€
2adl+2chd(0-3.99/4-11.99) 138€ 177€
2adl+2chd(4-11.99) 138€ 185€
2adl+1chd(12-15.99) 176€ 223€
3adl 176€ 223€
3adl+1chd(0-3.99) 176€ 223€
3adl+1chd(4-11.99) 176€ 231€
3adl+2chd(0-3.99/4-11.99) 176€ 231€
                                                     Studio (студио стандард)
2adl 166€ 197€
2adl+1chd(0-3.99) 166€ 197€
2adl+1chd(4-11.99) 166€ 205€
2adl+2chd(0-3.99/4-11.99) 166€ 205€
2adl+2chd(4-11.99) 166€ 213€
2adl+1chd(12-15.99) 204€ 251€
3adl 204€ 251€
3adl+1chd(0-3.99) 204€ 251€
3adl+1chd(4-11.99) 204€ 259€
3adl+2chd(0-3.99/4-11.99) 204€ 259€
                                                      APP lux (апартман лукс)
2adl 187€ 218€
2adl+1chd(4-11.99) 187€ 226€
2adl+2chd(0-3.99/4-11.99) 187€ 226€
2adl+1chd(12-15.99) 225€ 272€
2adl+2chd(0-3.99/12-15.99) 225€ 272€
3adl 225€ 272€
                                                  APP family (апартман фамилијарен)
3adl 255€ 302€
3adl+1chd(4-11.99) 255€ 310€
3adl+2chd(0-3.99/4-11.99) 255€ 310€
3adl+1chd(12-15.99) 293€ 356€
4adl 293€ 356€

Во цената Е вклучено:

 • Ноќевање со појадок или појадок и вечера
 • Користење на сауна,парна бања, фитнес центар, Користење затворен базен со минерална вода од 33⁰С
 • Користење на отворен базен со минерална вода од 33⁰С,, Користење на отворен термален базен со минерална вода 38⁰С
 • Лежалка и пешкир покрај базените
 • Безжичен интернет во целиот хотел, Паркинг, Сеф на рецепција
 • Детско катче со аниматор
 • Туристичка таксa

Во цената НЕ Е вклучено:

 • Превоз
 • Патничко осигурување
 • Личен трошок на патникот
 • Неспомнати услуги

 

Цена по соба на ден од 01.04.2022 (неважечки за презници) 

ТИП СОБА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА
Недела-Четврток Петок и Сабота Недела-Четврток Петок и Сабота
                                                                         SGL lux (еднокреветна лукс соба)
1adl 68€ 81€ 81€ 95€
1adl+1chd(4-11.99) 68€ 81€ 81€ 95€
                                                                       DBL lux (двокреветна лукс соба)
2adl 86€ 105€ 115€ 132€
2adl+1chd(0-3.99) 86€ 105€ 115€ 132€
2adl+1chd(4-11.99) 99€ 120€ 135€ 155€
2adl+2chd(0-3.99/4-11.99) 99€ 120€ 135€ 155€
2adl+1chd(12-15.99) 115€ 140€ 158€ 181€
2adl+2chd(0-3.99/12-15.99) 115€ 140€ 158€ 181€
                                                                     DBL SUP (двокреветна супериор соба-студио)
2adl 104€ 126€ 132€ 153€
2adl+1chd(0-3.99) 104€ 126€ 132€ 153€
2adl+1chd(4-11.99) 104€ 126€ 140€ 161€
2adl+2chd(0-3.99/4-11.99) 104€ 126€ 140€ 161€
2adl+2chd(4-11.99) 104€ 126€ 148€ 169€
2adl+1chd(12-15.99) 132€ 161€ 175€ 202€
3adl 132€ 161€ 175€ 202€
3adl+1chd(0-3.99) 132€ 161€ 175€ 202€
3adl+1chd(4-11.99) 132€ 161€ 183€ 210€
3adl+2chd(0-3.99/4-11.99) 132€ 161€ 183€ 210€
                                                                Studio (студио стандард)
2adl 126€ 151€ 153€ 179€
2adl+1chd(0-3.99) 126€ 151€ 153€ 179€
2adl+1chd(4-11.99) 126€ 151€ 161€ 187€
2adl+2chd(0-3.99/4-11.99) 126€ 151€ 161€ 187€
2adl+2chd(4-11.99) 126€ 151€ 169€ 195€
2adl+1chd(12-15.99) 154€ 186€ 196€ 228€
3adl 154€ 186€ 196€ 228€
3adl+1chd(0-3.99) 154€ 186€ 196€ 228€
3adl+1chd(4-11.99) 154€ 186€ 204€ 236€
3adl+2chd(0-3.99/4-11.99) 154€ 186€ 204€ 236€
                                                                   APP lux (апартман лукс)   
2adl 141€ 170€ 169€ 198€
2adl+1chd(4-11.99) 141€ 170€ 177€ 206€
2adl+2chd(0-3.99/4-11.99) 141€ 170€ 177€ 206€
2adl+1chd(12-15.99) 170€ 205€ 212€ 247€
2adl+2chd(0-3.99/12-15.99) 170€ 205€ 212€ 247€
3adl 170€ 205€ 212€ 247€
                                                           APP family (апартман фамилијарен)
3adl 193€ 232€ 234€ 274€
3adl1chd(4-11.99) 193€ 232€ 242€ 282€
3adl+2chd(0-3.99/4-11.99) 193€ 232€ 242€ 282€
3adl+1chd(12-15.99) 222€ 267€ 277€ 323€
4adl 222€ 267€ 277€ 323€

Цените се дадени во евра, уплата се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1€ = 62мкд.

Во цената Е вклучено:

 • Ноќевање со појадок или појадок и вечера
 • Користење на сауна,парна бања,фитнес центар
 • Користење затворен базен со минерална вода од 33⁰С
 • Користење на отворен базен со минерална вода од 33⁰С,
 • Користење на отворен термален базен со минерална вода 38⁰С
 • Лежалка и пешкир покрај базените
 • Безжичен интернет во целиот хотел, Паркинг, Сеф на рецепција
 • Детско катче со аниматор, Туристичка таксa

Во цената НЕ Е вклучено:

 • Превоз
 • Патничко осигурување
 • Личен трошок на патникот
 • Неспомнати услуги

Удобности

 • Клима
 • WI-FI
 • Паркинг
 • TV

Преглед по соби

Превоз

Галерија

Location

Не успеавте да најдите тоа што го баравте ? Контактирајте не!