Hotel Sv.Nikola

Сандански, Бугарија

Duration

3 Days

Group Size

30 People

Tour Type

Adventures Tour

Date

Jan 19' - Dec 21'

Min Age

10+

Pickup From

Airport

Опис на вила

Во подножјето на Пирин планина, во центарот на градот Сандански се наоѓа хотел Свети Никола. СПА центарот на хотел “Свети Никола” се напојува со минерална вода 75 ° С од природен извор. Минералната вода во комбинација со уникатната клима на градот нуди можност за вистинска релаксација. Хотелот има 63 двокреветни соби, 21 еднокреветни соби и 7 апартмани. Располага со: СПА центар: затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања, солна соба, фитнес; Безжичен интернет; Снек бар, Пиано бар, Основен ресторан, Ресторан Плумари, Конференциска сала ….

Опис на регион

Хотел Св.Никола – Сандански Редовен ценовик 2022 

Двoдневен пакет  „City Break”  (ноќевање со појадок)

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic studio
1adl 77 98 195
1adl+1chd ( дo 12г.) 87 113 195
2adl 102 133 195
2adl+1chd ( дo 4г.) 102 133 195
2adl+1chd ( дo 12г. ) 117 153 195
3ADL x x 195

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
2 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба и фитнес;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ.

Двoдневен  СПА пакет  City Break Plus”  (полупансион)

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic
1adl 110 126
1adl+1chd ( дo 12г.) 135 174
2adl 159 205
2adl+1chd ( дo 4г.) 159 205
2adl+1chd ( дo 12г. ) 189 240

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
2 ноќевања со појадок ;
2 вечери на сет мени и салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
1 класична масажа во текот на работно време;
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба и фитнес;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ.

   Тридневен пакет  “Fresh Spring”     (ноќевање со појадок)

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic studio
1adl 106 137 269
1adl+1chd ( дo 12г.) 104 130 269
2adl 123 153 269
2adl+1chd ( дo 4г.) 123 153 269
2adl+1chd ( дo 12г. ) 146 184 269
3ADL x x 269

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
3 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба и фитнес;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ.

Петдневен пакет  “Relax “         (ноќевање со појадок)

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic studio
1adl 139 178 409
1adl+1chd ( дo 12г.) 169 207 409
2adl 199 244 409
2adl+1chd ( дo 4г.) 199 244 409
2adl+1chd ( дo 12г. ) 237 295 409
3ADL x x 409

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
5 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба
и фитнес;
терапија – бања со алги или морскa сол – еднаш за време на престојот;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ.

Седумдневен пакет  Spa&Active       (ноќевање со појадок)

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic studio
1adl 174 223 501
1adl+1chd ( дo 12г.) 211 259 501
2adl 248 305 501
2adl+1chd ( дo 4г.) 248 305 501
2adl+1chd ( дo 12г. ) 302 376 501
3ADL x x 501

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

 Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
7 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба
и фитнес;
делуна масажа – еднаш за време на престојот;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ

Десетдневен пакет  Wellness”    (ноќевање со појадок)

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic studio
1adl 244 302 716
1adl+1chd ( дo 12г.) 283 340 716
2adl 333 400 716
2adl+1chd ( дo 4г.) 333 400 716
2adl+1chd ( дo 12г. ) 410 502 716
3ADL x x 716

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
10 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба
и фитнес;
делумна масажа – еднаш за време на престојот и терапија – бања со алги или морскa сол – еднаш за време на престојот;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ

 Четиринадесетдневен  пакет  Vital”     (ноќевање со појадок)

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic studio
1adl 280 394 860
1adl+1chd ( дo 12г.) 353 458 860
2adl 416 538 860
2adl+1chd ( дo 4г.) 416 538 860
2adl+1chd ( дo 12г. ) 524 681 860
3ADL x x 860

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
14 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба
и фитнес;
делумна масажа – еднаш за време на престојот и терапија – бања со алги или морскa сол – еднаш за време на престојот;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ

Цените се изразени во ЕУР, се плаќа исклучиво во денари по дадениот курс

Пакетите важат  до 31.12.2022 година освен за  семинари, конгреси  и државни празници 

 

Удобности

  • Клима
  • WI-FI
  • SPA
  • Паркинг
  • TV

Преглед по соби

Превоз

Галерија

Location

Не успеавте да најдите тоа што го баравте ? Контактирајте не!