Hotel Korab Trnica

null, Македонија

Duration

3 Days

Group Size

30 People

Tour Type

Adventures Tour

Date

Jan 19' - Dec 21'

Min Age

10+

Pickup From

Airport

Во срцето на Горна Река, меѓу високите Кораб, Шара и Бистра, кај многуте расфрлени планински рекички и Радика, меѓу зимзелените дрвја и секвојата што гордо ве пречекува, се наоѓа комплексот „Кораб Трница“. Комплексот е оддалечен 5 (пет) километри од Мавровско Езеро, на патот кон Дебар. Комплексот им нуди на гостите можност за одмор во апартмани, соби и бунгалови со прекрасен поглед кон падините на Кораб, Шара и Бистра За гостите комплексот нуди бесплатно користење на велосипедите и риболовна опрема. Располага и со сопствени коњи и организира тури за јавање за почетници.. Во комплексот има пешачки патеки и игралиште за деца. За авантуристите, во близина на овие објекти постои и посебен простор за кампување и за шатори, кој е опремен со комплетна инфраструктура.Овој комплекс, освен со сместувачките капацитети, располага и со простории за состаноци и за деловни состаноци. Посебен акцент ставаме на ресторанот Кораб Трница во кои гостите можат да ги пробаат највкусните традиционални специјалитети како: надалеку познатиот качамак со кисело млеко, ѓомлезе, реканските пити, трничка тава..

 

Цени изразени за наем на соба на ден Есен 2023

Тип на соба

Двокреветна соба

Трокреветна во планинарска куќа

Бунгалов

Апартман

ВИП апартман

Голем апартман

Цена

2800 мкд

3000 мкд

2300 мкд

3500 мкд

4000 мкд

4500 мкд 

*Цените во табелата се по соба на ден 

Можност за доплата на *Појадок 300 денари по лице / *Ручек 600 денари по лице / *Вечера 600 денари по лице

Опис на програма

Цените се изразени во денари, за наем на соба на ден

 

Политика на отказ на резервација: До 14 дена пред пристигање – без пенали; од 14до 3 – 10% пенали; од 3до 0 – 100% пенали

Удобности

Преглед по соби

Превоз

Галерија

Location

Не успеавте да најдите тоа што го баравте ? Контактирајте не!