fbpx
Драги наши ЈК ТРАВЕЛ клиенти, пријатели и фанови Ве известуваме дека ЈК Травел ја реорганизира својата работа и работи само онлајн или телефонски за вашите потреби oд 08:00 до 15:00 часот во работни денови и сабота од 10:00 до 15:00 часот. Ве мотивираме да не контактирате онлајн на www.jk.com.mk или на некој од наведените телефони 02 55 14 296 ; 078 21 21 22. Со нас може да комуницирате и преку социјалните мрежи Facebook и Instagram, а нашиот тим ќе биде на располагање да одговори на сите Ваши потреби поврзани со нашата работа. Да останеме дома, сигурни и да мислиме и на себеси и на светот околу нас . Почитувањето на мерките е од значење за сите нас!                        

Викенд патувања и екскурзии