fbpx
+38978212122
Битола
+38975351099
Скопје
+38976255191
Штип
Контакт [email protected]

Бугарија ( Спа )

Официјална информација добиена од Министерството за здравство на Бугарија на 29.04.2021:
Влез на граѓани на Р.С Македонија во Бугарија според следниве услови:
1. Негативен PCR тест направен 72 часа пред влез во Р. Бугарија (на латиница со точно име презиме, дата на раѓање и адреса по патна исправа)
2. Негативен брз антиген тест направен 48 часа пред влегување во Р.Бугарија (на латиница со точно име презиме, дата на раѓање и адреса по патна исправа)
3. Сертификат за вакцинација (на латиница со точно име презиме, дата на раѓање и адреса по патна исправа)